diumenge, 15 de juny del 2008

Primer aniversari bloc

El passat 3 d'agost de 2007 el senyor Joan Bosch, més conegut com a "Marathon Joan" iniciava un escrit amb la següent frase: "Les casualitats són coincidències". Però totes les casualitats són coincidències? És més, existeixen les coincidències? Molts filòsofs han defensat que tot efecte té una causa o, dit d'una altra manera, tots els efectes tenen inevitablement un significat.
Els seus creadors van voler donar a aquest bloc el significat conscient de demostrar l'estreta relació que hi ha entre els genis en vida més grans del nostre temp (Tom Waits, Stallone i Maradona).
Tot just fa un any, concretament el 2 de juny de 2007, va néixer aquest bloc. Exactament un any després, el 2 de juny de 2008, el geni Tom Waits posava a la venda les entrades dels únics concerts que celebrarà en el nostre país en més de 35 anys de trajectòria. Previsiblement els únics concerts de tota la seva vida aquí. És clar que no hi ha millor manera de celebrar el primer aniversari d'aquest bloc. És clar, també, que no és una coincidència. Un altre J.B.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ep canalla! Enhorabona per l'aniversari del vostre blog...

Pas a pas sereu un espai de referència...

us deixo el meu blog perquè hi pogueu dir la vostra!

www.passioperlesport.blogspot.com