dijous, 7 de juny del 2007

L'inici d'un llarg camí

La setmana passada vam prendre la decisió d'iniciar aquest blog, ja que començàvem a tenir una quantitat de material "excessiva" i creiem que teníem l'obligació moral de compartir-lo amb tots aquells que volguessin.
Inicialment l'estudi va centrar-se en el senyor Tom Waits, recollint, entre altres moltes coses, col·laboracions amb diferents cantants i músics així com material de gran quantitat d'artistes que han versionat la seva obra. Però ràpidament van començar a sorgir punts de connexió amb els altres dos genis que ens feren pensar en la possibilitat de fer quelcom més gran i profund. Som conscients del llarg i sorprenent camí que hem de recórrer, però la il·lusió ens embriaga i les ganes, de moment, ens sobren. Finalment us volem donar la benvinguda a aquest blog esperant que hi feu aportacions.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones Jaume!

Que sàpigues que en el creixement del teu blog tens tot el meu suport, el meu recolzament i la meva apolladura...

Si vols, un dia col·laborem en serio.

Disfruta!

Cesc ha dit...

Espero que l'aire somiador que encapçala en aquests moments el blogg sigui per a tots font d'inspiració constant...
Crec que em ens hem de felicitar per un meravellós projecte que, no ho dubto, esta cridat a canviar les nostres vides...

Agustín ha dit...

No penso permetre, en absolut, que se'm torni a anomenar friki en cap més dinar familiar.

Considero (ja entenc que no per a la majoria de mortals) que com a mínim el meu blog té alguna utilitat, peregrina, però utilitat, i és el fruit dels mètodes i procediments per a dur a terme una feina productiva. En cap cas opinions o simples històries fruit de la poca feina. ;-)

Rep una molt cordial salutació, i gràcies pel link. Et corresponc.
Friki.

Anònim ha dit...

Anims en el nou camí que emprens!!!

Et deixo 100 dies... per veure les primeres passes, després... les tecles dictaran.

Anims!
Jordi

lino ha dit...

hosti noi, ara si que veig esta afamat de llegir coses com les que aqui es publiquen. Fins el dia d'avui l'Sly era tot un misteri per a mi, pero des d'avui ven segur que aquesta percepcio canviara molt gracies a la vostra desinteresada aportacio al mont de la cultura i la farandual(comptant sempre amb l'anim que podem aportar la gent que amb tot l'interes esperarem que colmeu les nostres ganes de saver).

desde bcn

un que flipa